Copyright © 2020. All Rights Reserved

#Go4 в подкрепа на спорта!

22 юни 2018
#Go4 в подкрепа на спорта!

Скъпи приятели,

С началото на лятото, през юни, в страната се проведоха множество културни и спортни мероприятия, в който Go4® участва активно.

 

Като наложена марка за здравословно хранене и природосъобразен начин на живот, Go4® подкрепи няколко спортни активности. На събитията бяха раздадени множество сурови барчета под едноименния бранд - "Go4®".

 

Подкрепяйки здравословното хранене и младите спортни таланти, Go4® се грижи за хранителния режим на Кристиян Кирилов. Като двукратен победител в дуатлона на Витоша 100 и претендент за тазгодишната награда, Nike и Pulse cycles предоставиха на Кристиян първокласна екипировка за състезанието. 

В събота (23 юни 2018 г.) нашите герои Кристиян Кирилов, Станислав Грабчев и Александър Минчев разказват пред камерите на „Nova“ и „btv“ за своя здравословен начин на живот. Пълноценният начин на хранене, заедно с почивката и активният спорт са част от тяхното ежедневие.

 

"Go4®" подкрепи и още спортни събития през изминалите няколко седмици. Едно от тях беше "Цветно благотворително бягане 5 км"

 

Следете ни в мрежата и бъдете с нас на открито #Go4EatSportSleepAndRepeat!

#Go4®team 

 

Плодов пудинг с чиа семена

Вкусно, лесно и полезно - Go4 cooking

прочети още
Играй и спечели

Вземи автограф от актьорите!

прочети още
Веган морковена торта

Направи си сам вкуснотия с Go4®!

прочети още