Copyright © 2020. All Rights Reserved

За нас

За нас

Go4® започва производствената си дейност през 2015 г. с производство на сурови био барчета Go4Raw® в три вкуса. За една година асортиментът се увеличава с още девет вкуса, като през пролетта на 2016 г. започва производството и на три вида крекери от био зеленчуци. Първоначално стоките са предназначени за българския пазар, а от 2016 г., след като продуктите с марката Go4® печелят четири награди от международни изложения на био органични и иновативни продукти – Лондон и Малмьо, биват забелязани и оценени и на международните пазари, като в момента се изнасят за 15 държави в Европа, от които 12 членки на ЕС и Швейцария, Турция и Македония.

 

Екипът на Go4® се състои от хора, които имат отношение към здравословното хранене и начин нa живот.

Стремим се към непрекъснато усъвършенстване като постепенно увеличаваме производствените си възможности, асортимента от продукти и тяхната дистрибуцията в страната и чужбина. Наред с това, целият цикъл от създаване на производствени, суровинни бази, технологии и иновации, според нас, ще доведе до все по-устойчива промяна в навиците, поведението и жизнения стандарт на хората в положителна посока.

 

Какво правим?

 

Go4® е повикът на всички, които искат да живеят свободно и здравословно.

 

Ние от Go4® държим на чистотата, природосъобразния начин на живот и опазването на околната среда. Затова произвеждаме и предлагаме на пазара достъпни и качествени био-сертифицирани продукти – 100% сурови и без глутен, без никаква добавена захар, без лактоза, без ГМО, без никакви консерванти и подобрители на оптимална цена.

 

Вярваме, че това, което правим, отговаря на все по-осъзнатата потребност за всеки човек да се храни здравословно, да бъде в отлично физическо здраве, за да има повече енергия и да живее по-добре, по-дълго и с по-малко здравословни проблеми. Това, заедно със страстта ни към натуралните продукти, чистата храна и опазването на околната среда е мотивацията, която ни води.

 

 

Как го произвеждаме?

 

Всеки един от продуктите Go4® е по най-новата австралийска система за определяне на хранителните стойности “Health Star Rating”, която освен качеството на продуктите, оценява най-подходящата пропорция на хранителните съставки.

 

Суровите барчета Go4® не претърпяват никаква термична обработка и по този начин полезните им качества са с максимален здравословен ефект. Всяко едно барче Go4® съдържа суперхрани като чиа, инка бери, спирулина, годжи бери, конопен протеин и други.

Крекерите се приготвят от пресни зеленчуци, ядки и семена, които се берат и обработват ръчно и предварително се накисват във вода за по-лесната им преработка от организма. За да се запазят максимално ензимите, витамините и минералите, зеленчуците се сушат на температура под 42 градуса, което гарантира съдържанието на полезни вещества в тях. Ето защо ние ги наричаме ‘’сушена салата’’.

 

В Go4® работят някои от най-добрите доставчици на био-сертифицирани храни. Ние следим производствения процес от градината до опаковката, за да гарантираме златното съчетание между качество и добра цена.

 

 

Кой ни оцени?       

      

Суровите крекери и барчета се превърнаха в истинско събитие на изложенията по света. Go4® са финалист в категорията Best new special diet product на Natural & Organic Awards Europe 2016 и на престижното изложение Nord organic food fair в Малмьо крекерите Go4® победиха в категорията „Best New Organic Special Diet Food (vegetarian, vegan, free-from)“, а барчетата на бранда грабнаха приза „Best New Organic Food Product“.

 

Връзки: 

  1.   ТУК  Българска компания спечели престижни отличия на европейско изложение за биопродукти 
  2.   ТУК  Бизнес хапка по Австралийска рецепта 
  3.   ТУК  Пламен Медаров за био индустрията в България 
  4.   ТУК  Износ в повече от 15 страни - Businessnews
  5.   ТУК  Български здравословен десерт с рози и пробиотик спечели международна награда