Copyright © 2020. All Rights Reserved

Българска компания спечели престижни отличия на европейско изложение за биопродукти

23 ноември 2016
Българска компания спечели престижни отличия на европейско изложение за биопродукти

Българският производител на сурови биохрани Go4Raw получи две награди на престижното изложение Nord organic food fair. На събитието в Малмьо крекерите Go4Raw победиха в категорията „Best New Organic Special Diet Food (vegetarian, vegan, free-from)“, а барчетата на бранда грабнаха приза „Best New Organic Food Product“.

Двете отличия са спечелени в конкуренция с продукти на утвърдени компании с над 10-годишна история.

„Това е истински успех за компанията ни, тъй като Go4Raw e на пазара едва от година. Постижението обаче отваря врати на българските производители на органични продукти за излаз към все по-нарастващия пазар на Стария континент“, коментира Пламен Медаров – главен изпълнителен директор на Go4Raw.

Наградите са определени чрез гласуване от посетителите на експозицията. За двата дни на събитието близо 6 000 представители на био индустрията в Европа, предприемачи или свързани по друг начин със здравословния начин на живот, имаха възможността да оценят качествата на родните продукти.

Освен договорите за дистрибуция, производителите на Go4Raw се договориха за консултация и обмяна на кадри с водещи компании в бранша. „Радостен съм, че бизнесът оцени високото качество на Go4Raw. Докато в редица сфери от живота търсим експертиза от Европа, днес можем да се похвалим с модерен, здравословен продукт, който в чужбина сочат за пример“, заяви Медаров.