Copyright © 2020. All Rights Reserved

Играй и спечели!

29 август 2017
Играй и спечели!

Участвай в нашата Facebook игра, която стартира днес /29.08.17/ и спечели кутия Go4Raw барчета!

 

Общи условия и правила на играта “Играй и спечели!”


Правила за участие в играта: За да се включите в играта, е необходимо да тагнете приятел под поста на играта с коментар „Харесай страницата на Go4Raw“ и сподели поста на играта на стената на личния си профил във Facebook. Състезават се само коментарите под поста на стената ни. Всеки участник има право да участва в играта само веднъж.


Определяне на победителите: Печели един от участниците, който е тагнал приятел с коментар „Харесай страницата на Go4raw“ и е сподели поста на играта на стената на личния си профил във Facebook. Победителят ще бъде определен на лотариен принцип, а неговото име ще бъде публикувано на стената на страницата ни на 05.09.2017 г. до 18.00 часа. Ако видите своето име, Ви молим да ни изпратите лично съобщение във Facebook, с което да ни предоставите трите си имена, адрес за доставка и мобилен телефон за връзка, за да ви изпратим наградата по куриер.


Продължителност на играта: Играта стартира на 29.08.2017 г. в 11:00 часа и завършва на 05.09.2017 г. в 14:00 часа.


Наградa: Наградата за победителя е кутия с 12 бр. Go4Raw барчета.


Прекратяване на играта: Организаторът има право да прекрати играта по всяко време, обявявайки това в съответствие с настоящите Официални правила, в случай че констатира злоупотреба или масово нарушаване на правилата, при възникване на форсмажорни обстоятелства или по други обективни причини. В случай на злоупотреба, недобросъвестно поведение или нарушаване на Официалните правила от участник, Организаторът има право да го дисквалифицира.


Успех!
Екипът на Go4raw