Copyright © 2020. All Rights Reserved

Интересно и полезно с Go4Raw!

13 септември 2017
Интересно и полезно с Go4Raw!

Стартира нашата рубриката „Интересно и полезно с Go4Raw“! Всеки месец в сайта ще откривате интересни и любопитни публикации, мнения и съвети за здравето, спорта, хранителните навици, полезни инициативи, предстоящи събития...
Go4Raw ще Ви представя личности, които водят природосъобразен и здравословен начин на живот, лидери на мнение, спортисти, блогъри, инициатори, психолози и др.


Първото ни издание на рубриката „Интересно и полезно с Go4Raw“, стартира с очарователната усмивка на младия блогър Ивелина Кирилова / Stylish Toast, която ще сподели своето мнение и впечатление от суровите барчета Go4Raw.


Коя всъщност е Ивелина?


Както тя самата се определя - мечтател, гражданин на света и голяма усмивка. Момиче, което е влюбено в живота и силно обича себе си. Пристрастена към предизвикателствата, книгите, модата и здравословния начин на живот.
С блога си Ивелина цели да разтовари, мотивира и усмихне своите читатели, да им бъде полезна и да ги накара да отделят повече време за самите тях.


Ето какво споделя Ивелина за допира й с Go4Raw!


Да се стремим да сме „хелти” и да се храним здравословно, не е просто модерно, това е начин на живот. Живеейки в Америка и похапвайки си повече сладичко, отколкото е позволено, напълнях. За моите 163 см, 56 килограма си бяха наистина доста. Тъпчех бързи, изкуствени и пухкави неща. Тялото ми изглеждаше като круша, а душата ми плачеше всеки път, когато се погледнех в огледалото. И така, първата ми среща със САЩ беше ужасна. Но именно това ме мотивира да внимавам какво ям, да чета повече за храните и веществата, които съдържат и да спортувам активно.


Втората ми среща с Америка беше по-благоприятна и именно тогава се запалих по био храните, 100% сурови, без ГМО и глутен. И от тогава този навик се превърна в начин на живот. Просто Healthy ME. Напоследък не си готвя, а се храня предимно навън, но задължително включвам протеиново барче в “менюто си”. Продуктите, които днес Ви представям опитах на Фестивалът „Здравей” – Go4Raw. Опитвайки ги отново се спрях на какаовите блокчета, защото обожавам вкуса и мириса на какао. И нали съм си царица на research- a, се разрових, за да проуча какво всъщност ям, от какво се прави и как се приготвя. Споделям с Вас някои интересни факти за Go4Raw, както и вкусовете, които на мен са ми любими!


Интересни факти:


1. Доказано е, че какаото спомага за отделяне на серотонин в тялото (хормонът на щастието).


2. Комбинацията какао и портокал повишават нивата на витамин C и съдържт повече от 6 полезни вещества, полезни за мозъка.


3. Опитвали ли сте конопен протеин? Оказва се, че в комбинация с чия засища и в същото време регулира кръвната захар.

 


Надявам се полезното да е било… ПОЛЕЗНО! Опитайте и ще се радвам да споделите кое е вашето любимо Go4Raw протеиново блокче.