Copyright © 2020. All Rights Reserved

Go4Raw в Амстердам!

16 май 2017
Go4Raw в Амстердам!

 

Амстердам - 16 май - най-голямото световно търговско изложение за частни марки, PLMА 2017 "Светът на частния етикет". Събитието бeше най-голямото досега, което отрази растежа на търговците на дребно в Европа и извън него.

Темата на тазгодишното търговско изложение беше "Помощ за потребителите", като се подчертава стойността и качеството, които търговците на дребно предлагат със своите продукти за частни етикети. 

Повече от 13 000 купувачи и посетители от над 110 държави се събраха, за да присъстват на 2017 "Светът на частния етикет". На събитието на търговското изложение участниците имаха възможност да посетят повече от 2400 изложители, производители и доставчици на бързооборотни потребителски стоки от повече от 70 страни.

Изложените продукти включваха пресни, замразени и охладени храни, сухи хранителни стоки и напитки, както и нехранителни категории, включително козметика, здраве и красота, домакински и кухненски аксесоари, грижи за домашни любимци, градина и домашни потреби и домашни любимци. 

Екипът на Go4Raw също взе участие в изложението. Със своят професионализъм и атрактивни продукти Go4Raw спечели многобройните симпатии на производители и купувачи. Опашките пред щанда бяха големи докато суровите барове и крекери намаляваха драстично. Радвахме се на огромен световен интерес, което ни зареди с много приятни емоции и ни доказа, че вървим на прав път, а за нас това е най-ценно!