Copyright © 2020. All Rights Reserved

Фестивал на Здравето и Спорта

26 май 2017
Фестивал на Здравето и Спорта

Фестивал на Здравето е събитие с идеална цел, което се провежда ежегодно. Това е най-големият, най-цветният, най-забавният и най-достъпният фестивал за Здраве и Балансиран начин на Живот в България! Идеята му е да популяризира балансирания начин на живот сред българите и особено сред младите и децата.

Събитието е напълно безплатно за всички посетители – те могат свободно да посетят десетки лекции, спортни класове, работилнички, спорт на открито, масажи, техники, консултации и много други. Целта на Фестивала е посетителите не само да гледат, а да се потопят в прекрасната атмосфера и да опитат различни видове спорт, да разберат как могат да се хранят по-добре, да приготвят различни здравословни рецепти, да научат различни техники за физическо и психическо разтоварване, да поиграят и да се докоснат до Здравето по един достъпен и много позитивен начин.


Тази година Фестивалът на Здравето и Спорта ще се проведе на 30.06 - 02.07.17 в Южен парк.

Очаква ни много цветна програма! Десетки лекции, спортни класове, работилници, състезания, музика, игри, хапване и стотици изложители, сред които сме и ние!

Започваме в 16:00 на 30.06.17

 

Заповядайте!

Програма на събитието: ТУК

ВХОД СВОБОДЕН

Ще се радваме да Ви видим там!