Copyright © 2020. All Rights Reserved

Често задавани въпроси (FAQ)

Каква е цената на доставка?

Цената на куриерската услуга е 3.75лв.

Какво е минималното количество продукти за поръчка?

Няма изискване за минимално количество продукти.

Условия за поръчка и плащане

 

 Доставчикът използва за доставки куриерска фирма Speedy, като обичайните часове за доставка са от 9.00 до 17.30 часа, в рамките до 3 работни дни.

 Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали жилищен или служебен) или до офис на Speedy в съответния град.

 Начин на плащане:

  • С „наложен платеж” - плащане в брой на куриера при доставката;
  • Чрез заплащане с кредитна/дебитна карта.

 

Потребителят се задължава да заплати продажната цена на закупената от него стока, както и пощенските, куриерските или транспортните разходи, невключени в тази цена, свързани с нейната доставка.

 

 С пълните общи условия може да се запознате тук

Какво е Go4®?

Go4® e пътят към пълноценния и здравословен начин на живот.

 

Чрез любовта си към полезното, Go4® произвежда и предлага достъпни био-органични сурови барове, крекери и суровини с най-високо качество на оптимални цени, които са също толкова добри за вас, колкото и вкусни.

 

Изготвени от суперхрани и съхранени с любов, нашите продукти са без изкуствени консерванти, оцветители и подобрители, веган са, не съдържат глутен, с високо съдържание на витамини и са изключително вкусни, което ги прави идеални за цялото семейство.

Защо БИО?

 

Био продуктите с растителен произход се отглеждат в пълното отсъствие на синтетични торове или със силно ограничени като брой и количество пестициди, инсектициди и хербициди, които са доказано безвредни за човешкото здраве. За да отговаря един продукт на понятието „био”, той трябва да бъде отгледан съобразно с естествените сезонни цикли, плодовете и зеленчуците да се берат след пълното им узряване, а земеделието да e базирано на периодично редуване на културите.

 

Go4® държи на чистотата, природосъобразния начин на живот и опазването на околната среда. Затова произвеждаме и предлагаме на пазара достъпни и качествени био продукти на оптимална цена.

 

Добавени мазнини, захар и изкуствени подсладители в барчетата?

Go4® не добавя допълнителни носители на мазнини, захар и изкуствени подсладители. Сладостта идва единствено от плодовете, от плодовата захар - фруктоза.

 

 

Какви са нашите вкусове на барчета?

Нашите барчета представляват експлозия от различни вкусове, отличаващи се с киселлинно свежи и сладки нотки придобити от инка бери,кокос и фурми, също така са обогатени с какао и портокалов аромат, приятно подлютени с чили или изключително освежени с лимонов дъх и спирулина...
Предизвикай сетивата си, остави се на момента и се наслади на сладката страна на нещата...

Какво е характерното за протеиновата серия на Go4® барчетата?

Благодарение на конопен протеин, който се усвоява лесно, протеиновата серия барчета има добър аминокиселинен профил и доставя витамин А, B6 и C.

Какво е харектерно за детската серия на Go4® барчетата?

Барчетата имат високо съдържание на витамин P (биофлавоноиди) и са богати на пектин. Също така са богати на фосфор, витамини A, C, B1, B2, B6 и B12. Освен това имат и високо съдържание на протеин (12%).

Защо баровете ни имат такъв добър срок за съхранение?

Има две главни причини, поради които баровете ни имат толкова добър срок за съхранение. Естествените плодови захари действат като естествен консервант. Също така използваме изключително висококачествени и добре запечатани опаковки, които не позволяват да навлезне въздух и поддържат баровете в производна текстура. За вашите онлайн поръчки ние се стремим да ви осигурим най-малко шест месеца срок на годност за всички продукти.

Кога да си похапваме Go4® барчета и крекери?

Можете да консумирате барчетата и крекерите по всяко време на деня. Подходящи както за закуска, така и като добавка към обяда, а защо не и по всяко време, в което изпитате глад или желание за нещо сладко. Благодарение на ниското си калорийно съдържание, продуктите на Go4® са подходящи към всяка една диета или режим.

Какво е характерно за растителният протеин?

Според аминокиселинния си състав съществуват два типа протеини - завършени и незавършени. Завършените са тези, които съдържат всички есенциални (незаменими) аминокиселини и обикновено са от животински произход. Незавършените протеини са от растителен произход и им липсват една или повече от незаменимите аминокиселини.

Съществува вариант човек да си набави завършен протеин, без да яде храни от животински произход. Това става чрез внимателното комбиниране на растителни протеини. Ограниченото съдържание на аминокиселини варира при различните протеини. Това означава, че когато две различни храни се съчетаят, аминокиселините в единия протеин могат да компенсират отсъствието на онези в другия. Това се нарича протеиново допълване. Този принцип е основен за всяка една здравословна, вегетарианска диета.

Подходящи ли са продуктите ни за диабетици?

 

Нашите барове съдържат само нерафинирани, естествени захари от плодове, които заедно с фибри, белтъчини и здравословни мазнини правят нашите барове по-добрата алтернатива от високо преработените захарни закуски. Това може да ги направи по-подходящ избор за диабетици.

Ако имате проблем или въпрос свързан с предлаганите от нас продукти или услуги и не намирате
неговото решение сред изброените по-горе, ще се радваме да се свържете с нас