Copyright © 2020. All Rights Reserved

Играй и спечели

19 април 2018
Играй и спечели

Участвай в нашата Facebook игра, която стартира днес /19.4.2018/ и спечели покана за предпремиера на филма Революция Х!

 

Общи условия и правила на играта “Отговори, сподели, спечели!”


Правила за участие в играта: За да се включите в играта, е необходимо да отговорите на въпроса "С какво име е познат още плодът на инка бери?" като попълните липсващите букви от думата "Ф......" и да споделите поста на играта на стената на личния си профил във Facebook. Състезават се само коментарите под поста на стената ни. Всеки участник има право да участва в играта само веднъж.


Определяне на победителите: Печели един от участниците, който е дал верен отговор и е споделил поста на играта на стената на личния си профил във Facebook. Победителят ще бъде определен на лотариен принцип, а неговото име ще бъде публикувано на стената на страницата ни на 4-ти май, до 17:00 часа. Ако видите своето име, Ви молим да ни изпратите лично съобщение във Facebook, с което да ни предоставите трите си имена, адрес за доставка и мобилен телефон за връзка, за да ви изпратим наградата по куриер.


Продължителност на играта: Играта стартира на 19-ти май 2018 г. в 17:00 часа и завършва на на 4-ти май, до 17:00 часа.


Наградa: Наградата за победителя е покана за предпремиера на филма Революция Х (поканата важи за двама души)


Прекратяване на играта: Организаторът има право да прекрати играта по всяко време, обявявайки това в съответствие с настоящите Официални правила, в случай че констатира злоупотреба или масово нарушаване на правилата, при възникване на форсмажорни обстоятелства или по други обективни причини. В случай на злоупотреба, недобросъвестно поведение или нарушаване на Официалните правила от участник, Организаторът има право да го дисквалифицира.

 

Условия на играта във Facebook


Успех!
Екипът на Go4raw