Copyright © 2020. All Rights Reserved

Трипластови веган шоколадови трюфели

2 октомври 2017
Трипластови веган шоколадови трюфели

Трипластови веган шоколадови трюфели


Фенове сте на шоколада? Go4® Ви предлага да опитате тази изключително лесна рецепта за приготвяне на веган шоколадови тюфели, с плътен ванилов шоколад и нежен ароматен мус. Сурови. Разкошни. Без чувство за вина!


Необходими продукти:


База:
-1 ч.ч. сурови бадеми на брашно
-6 с.л. какао
-3 с.л. разтопено какаово масло
-2 с.л. кокосово масло
-5 фурми без костилки (предварително накиснати)
-1 ч.л. ванилия
-щипка хималайска сол


Начин на приготвяне:

 

Смесете всички съставки до хомогенно тесто. Оформете трюфели, притискайки леко с пръст в средата, за да направите тръпчинка. Сложете в хладилник да се стегнат докато приготвите втория слой шоколад.
Необходими продукти:

 


Плънка:
-1 добре узрял банан
-1 с.л. сусамов тахан
-1 с.л. какао

 

Начин на приготвяне:


Блендирайте всички съставки докато получите кремообразна смес. Когато основата се стегне, нанесете с лъжица върху всеки трюфел, запълвайки тръпчкинката. Сложете в хладилника докато приготвите горния слой.
Необходими продукти:


Мус:
-½ ч.ч. сурово кашу, (предварително накисното)
-3 с.л. портокалов сок или ядково мляко
-5 фурми без костилки (предварително накиснати)
-1 с.л. какао
-1 ч.л. канела


Начин на приготвяне:


Блендирайте до кремообразна смес. Нанесете върху втория слой на трюфелите под желаната от вас форма. Сложете ги в хладилник.